Gravad Lax

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng voor de saus de mosterd, zuiker, zout, peper en eidooier. Voeg onder voortdurend roeren druppel voor druppel de olijfolie toe (zoals bij mayonaise) en roer ten slotte de dille erdoor. Hou de saus apart. Vermeng in een kom de overige ingredienten behalve de zalmfilet, Wrijf de filet met de ingredienten in en leg de plakken boven elkaar op een plank. dek ze af met folie en een andere plank. Zet hierop een gewicht en plaats het geheel 24 uur in de koelkast

Gravad Lax is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gravad lax à la minute met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met gravad lax-saus
30 min-
Bekijk recept
Gravad Lax
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Graved Lax
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Röstikoekjes met gravad lachs
15 min Snack
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lax à la minute met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept