Bara, Peulvruchtensnack

3
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten aan het water toevoegen en de massa kneden tot een zachte en luchtige deeg; het deeg 2 uur laten rijzen (voor een beter resultaat het deeg een nacht tevoren klaarzetten en laten rijzen). Van het deeg, met vochtige handen, balletjes vormen ter grootte van een grote ei en daarna plat drukken (doorsnee circa 10 cm, maar mag ook groter of kleiner, in welk geval de grootte van de balletjes aangepast moet worden); vervolgens een gat in het midden drukken. Olie verhitten en de bara daarin aan beide zijden enkele minuten goudbruin bakken.

Bara, Peulvruchtensnack is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Belegde Bara, Peulvruchtensnack Met Beleg
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bara Met Quorn, Vegetarisch Peulvruchtensnack
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Bara (peulvruchtensnack)
0-10 min -
Bekijk recept

Surinaamse Bara (peulvruchtensnack)
0-10 min -
Bekijk recept
Bara
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bara
20-30 min -
Bekijk recept
Bara
20-30 min -
Bekijk recept