Petjel = Groentesalade Met Pindasaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kouseband in lengte van 4-5 cm snijden en de kool in lengte van 4-6 cm grof snijden; alle groenten apart houden, goed wassen en ze vervolgens apart een voor een in ruim water als volgt opkoken: - kouseband : 2 minuten, - kool : 3-4 minuten - tauge : 1 minuut Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken; de overige groenten in het zelfde water opkoken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten. Variatietip: Gebruik eens Faja Lobi Kasaba Kroepoek of Faja Lobi Lontoe Kroepoek of in plakjes gesneden hardgekookte eieren bij de petjel.

Petjel = Groentesalade Met Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Petjel (groentesalade met pindasaus)
0 min
Bekijk recept
Petjel (groentesalade Met Pindasaus)
20-30 min -
Bekijk recept
Sambal katjang
Bekijk recept
Lontong
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept