Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei

0
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: Snijd de kip in kleine stukken en bak het in de olie gaar. Ui, knoflook en peper toevoegen en enkele minuten meebakken; daarna Snesie Foroe (roerbakmix) en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.Vervolgens groentemix, aardappelsticks, kouseband en selderij toevoegen en het geheel 10 minuten roerbakken.Zout naar smaak toevoegen. Bladerdeeg: De hardgekookte eieren in plakjes snijden; de vulling op het bladerdeeg doen, doe 2 plakjes eieren erop en vervolgens het deeg dichtvouwen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het bladerdeeg. Oven: De pastei in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin bakken. Variatietip: Gebruik in plaats van kipfilet eens borststukken of kippenbouten; het vlees ontbotten, nadat het gaar is gekookt, alvorens het verder in de pastei te verwerken.

Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippastei met Parmezaankorst
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Kippastei
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept