Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de plakken aubergine op met olie ingevette bakplaaten en borstel de plakken in met olie. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze circa 15 minuten bijna gaar bakken. Laat de plakken aubergine afkoelen.Doe de kaassoorten, 1 van de eieren, peterselie en dille in een komen schep alles om. Schep een volle lepelvol van de vulling op de helft van de plakken aubergine. Leg er een tweede plak aubergine van ongeveer de zelfde grootte op en druk ze samen. Doe de bloem en het broodkruim in een aparte ondiepe kommen. Breek de overgebleven twee eieren in een kom en klop ze losjes. Haal de auberginesandwiches eerst door de bloem, haal ze dan door het ei en haal ze tenslotte door het broodkruim. Leg de sandwiches op een rooster en laat ze 1 uur staan.(U kunt ze en nacht in de koelkast bewaren maar laat ze eerst op kamertemperatuur komen voor u ze frituurt)Giet circa 7 cm olie in een diepe koekepan en verhit de olie tot 190 graden C., of tot een stukje brood bijna onmiddelijk goudbruin wordt als het in de olie gaat. Doe een aantal van de sandwiches in de hete olie en frituur ze circa 2 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken. Frituur de rest van de sandwiches op dezelfde manier.Schik de sandwiches op een verwarmde dienschaal. Snijd ze in tweeen en dien onmiddellijk op.
Gefrituurde Aubergine Sandwiches is een recept van Smulweb.nl