Verwarm de olie in een flinke koekenpan en bak de vis aan alle kanten in 3 - 4 minuten snel bruin. Haal de vis uit de pan en leg deze even apart.Fruit in dezelfde olie zachtjes de ringen ui.Voeg als de ui zacht en glazig is,de groene pepertjes en de uitgeknepen knoflook toe en bak dit nog even zachtjes mee.Leg nu hierop de stukken tomaat en strooi er de peterselie over. Vermeng de tomatenpuree met een snufje suiker en 1.0 dl. water en giet dit dit over het groentemengsel. Breng het op smaak met zout en peper en laat dit 10-15 min. zachtjes pruttelen. Giet het groentemengsel vervolgens in een grote ovenvaste schaal(de vissen moet er in een laag in passen). Leg de vissen op de saus en druk ze met een schuimspaan voorzichtig in de saus. Schep wat van de saus over de vis. Bak het geheel nu in een voorverwarmde oven in 10 minuten gaar. Schep na ca. 5 minuten nog wat saus over de vis. Leg als de vis gaar is deze op een mooie schaal (om te serveren),en besprenkel ze met citroensap en leg er de zwarte olijven op en naast. Laat het geheel nu eerst volledig afkoelen en serveer ze hierna.