1 Verhit voor de vulling de olie in een grote koekenpan. Fruit de ui, chillipeper en specerijen 5min op een gematigd vuur. Voeg het gehakt toe en bak het op hoog vuur bruin en rul. Neem de pan van het vuur en roer er de citroenschil en de kruiden door. Laat de vulling afkoelen.
2 Breng voor de saus de kippenbouillon aan de kook en laat hem tot de helft inkoken. Neem de pan van het vuur en roer de yohurt en het knoflook erdoor. Voeg peper en zout toe naar smaak.
3 Meng de bloem en volkorenmeel met water, ei en eierdooier in een keukenmachine tot een glad deeg. Rol het deeg uit op een bebloemd werkvlak. Voeg als het deeg plakkerig is extra bloem toe ( het is veel eenvoudiger om bloem toe te voegen aan een nat deeg dan ei aan een droog deeg).
4 Verdeel het deeg in vieren en haal door de pastamachine op de wijdste stand; bestuif de rollers eerst met bloem. Vouw de deeglapjes in drieen.
5 Haal het deeg opnieuw door de machine. Herhaal dit proces van vouwen, rol telkens het deeg plat tot 1 mm dikte.
6 Snijd het deeg in vierkanten van 12cm. Leg 1 eetlp vulling in de midden. Bestrijk de randen met wat water en vouw de lapjes tot driehoeken. Druk de randen dicht en leg de ravioli in een enkele laag op een bloem bestoven bakplaat. Dek ze af terwijl u rest van de ravioli maakt.
7 Kook de ravioli in een grote pan kokend water met zout al dente. Giet ze af en schep door de saus. Garneer met fijngehakte munt.