Cocktail Van Komkommer Met Gruyere

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de komkommer en boor er met een parisienneboor balletjes uit. Bestrooi deze met peper en zout en leg ze een uurtje op een vergiet, zodat het vocht eruit loopt. Intussen mengen we de yoghurt en de mayonaise door elkaar, onder toevoeging van de suiker en het sap van de citroen. Breng de saus op smaak met een flinke scheut tomatenketchup, wat dille, zout en peper. Leg in de coupes een blaadje sla en daarop de balletjes komkommer en de garnalen. Snij de gruyerekaas in kleine stukjes en leg deze ook in de coupes. Schenk er een lepeltje saus over en serveer de cocktail met vers stokbrood en boter.

Cocktail Van Komkommer Met Gruyere is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Romige gruyère-spruitenpot met gerookte zalm
15 min-
Bekijk recept
Uiensoep met bladerdeegdakje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept