Groenten in reepjes snijden en even bakken in een beetje olie, op smaak brengen met peper/zout en evt. sambal. Dit alles mengen met de mosselen. Loempiavelletje insmeren met eidooier en leg deze met de punt naar beneden op de snijplank, de mosselen met de groenten in het midden leggen en het velletje opvouwen tot de helft, dan de zijkant naar binnen vouwen en verder oprollen tot een mooi rolletje. En dan afbakken in de frituur op 180 ?C tot ze goudbruin zijn. De peulen in reepjes snijden en kort afkoken en in koud water af laten koelen. Met de shii-take (heel laten als ze klein zijn) doen we hetzelfde. Dit alles mengen we met de tauge en de fijn gesneden bosui en aanmaken met de sojasaus. De salade in het midden van het bord neerleggen, hierop de loempia?s schikken en een beetje sojasaus er omheen gieten en evt. kunt u er nog wat kroepoek bij doen.
Loempia Van Zeeuwse Mosselen Met Sojasaus is een recept van Smulweb.nl