Gegratineerde Mosselen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mosselen goed wassen en eventuele baarden verwijderen. Dan met een scherp mesje de mosselen via de sluitspier aan de zijkant openen en de mossel naar 1 schelphelft verplaatsen. De mosselen op de bakplaat leggen. Doe wat olie in een kom, pers er flink wat knoflook boven uit en meng er de groene kruiden doorheen. Giet een paar druppeltjes van dit mengsel op de mosselschelp en strooi er tot slot wat geraspte kaas over. Schuif de plaat onder de grill en kijk af en toe of de mosselen gaar zijn. (dit is al met een paar minuutjes) In plaats van dit sausje kan je ook wat kruidenboter op de mosselen doen.

Gegratineerde Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept