Spaghetti Met Mosselsaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een grote pan veel water met zout aan de kook. Voeg 1 el olie toe en laat de spaghetti in 13 minuten gaar koken. Giet de spaghetti in een vergiet, laat ze goed uitlekken en doe ze terug in de pan. Kluts de eieren en breng ze met zout, nootmuskaat en peper op smaak.Schenk de eieren over de spaghetti en laat de massa stollen.Schil voor de mosselsaus de ui en de knoflook en hak ze fijn.Verhit de olie. Voeg de ui, de knoflook, de peterselie en de oregano toe en laat alles circa 3 minuten zachtjes stoven.Strooi het vleesjuspoeder in water en roer het glad.Doe de mosselen, de witte wijn, de tomatenpuree en de vleesjus bij de gestoofde groente. Roer alle ingredienten goed door en laat de saus nog circa 5 minuten trekken. Kruid de saus na en geef ze bij de spaghetti.

Spaghetti Met Mosselsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpan met courgette en friet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse mosselen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pittige tomaten-mosselsaus en basilicum
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept