Pasteitje Met Hamragout

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de lege pasteibakjes in een warme oven, ca. 80?C. Verwarm de boter in een hapjespan en bak ham en uitjes samen tot er kleur op komt. Roer er vervolgens de bloem door. Zet de pan 2 minuten van het vuur, zodat de bloem goed gaar wordt. Daarna gaat de bouillon erbij. Al roerend aan de kook brengen tot er een dikke saus ontstaat. Breng die op smaak met peper, kerriepoeder en wat aroma. Schep de doperwtjes erdoor. Op het laatst gaat de slagroom erbij. Vul de bakjes heel royaal en strooi er de gesnipperde peterselie op. Serveer 2 pasteitjes per persoon.

Pasteitje Met Hamragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree Met Asperges En Hamragout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met champignon-hamragout
Bekijk recept
Soezen (inclusief Heerlijke Recepten Voor Vulling)
30-60 min -
Bekijk recept

Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische pasteitjes
60 min -
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met stroganoffragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept