Varkenshaasje Met Emmentaler

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de pan en leg hierin de plakjes varkenshaas. Bestrooi de varkenshaasjes nu met peper en zout. Nadat de stukjes vlees zijn aangebraden neemt u ze uit de pan en legt u deze op een ingevette ovenschaal. Was nu de champignons, snijd deze in plakjes en bak ze aan in het bakvet. Bestrooien ze hierna met wat peper en zout. Voeg de bloem toe aan het hete bakvet en de laat de champignons bakken totdat ze een mooie bruine kleur krijgen. Voeg al roerend het water, de witte wijn en de creme fraiche toe en laat het geheel zachtjes koken. Breng het gerecht op smaak met de mosterd en de worcestersaus. Giet de saus over het vlees, rasp de Emmentaler er overheen en zet de schaal in de oven. Na 12 minuten zijn de varkenshaasjes klaar.

Varkenshaasje Met Emmentaler is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges en rauwe ham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept