Kipcocktail Met Pestosaus En Amandelen

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in blokjes en roerbak ze in de olie in 5 minuten gaar. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin. Roer in een kom een sausje van de yoghurt, de mayonaise en de pesto en voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel de slareepjes over 2 coupes en verdeel de kip erover. Schenk de saus erover. Bestrooi de saus met de geroosterde amandelen. Garneer de rand van het glas eventueel met een toefje basilicum.

Kipcocktail Met Pestosaus En Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Gerookte kipcocktail met mango
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met sinaasappel en avocado
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-kipcocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept