Kippenlevermousse

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De levertjes uit de pan nemen en in een foodprocessor of zeef malen.De gemalen levertjes vermengen met de tomatenketchup. De gelatine in veel koud water weken tot ze zacht is.In een pannetje twee lepels kookvocht aan de kook brengen en de geltine hiebij doen en van het vuur af halen en rustig laten smelten.De gelatine door de lever roeren. De slagroom stijfkloppen en door de gemalen lever spatelen.En op smaak brengen met Zout en peper. De mousse verdelen in twee bakjes en garneren met een toefje peterselie.

Kippenlevermousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Crostini Di Fegatini
20-30 min -
Bekijk recept

Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Crostini Di Fegatini
20-30 min -
Bekijk recept