Medaillons Van Biefstuk Met Madera

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sauteer de ossehaas 5 minuten aan elke kant, zodat hij bruin is. Smoor hem daarna nog 10 minuten op zacht vuur. Laat hem afkoelen. Snij hem in vier mooie plakken. Klaar de runderbouillon en reduceer hem tot 3 dl. Voeg de madera toe en laat dit weer tot 3 dl reduceren. Week de gelatine in wat koud water en los hem op in de hete bouillon. Als de gelei is afgekoeld, trekt U de plakken ossehaas twee keer in de gelei, laat de rest van de gelei op een platte schaal stollen en snij hem in mooie brunoise. Leg op een bordje een plak ossehaas en omring deze met de gelei.

Medaillons Van Biefstuk Met Madera is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbrochettes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept