Italiaanse Kalfsragout Met Champignons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het vlees droog met keukenpapier en snijd het dan in blokjes van ? 1 cm. Schud in een plastic zakje wat zout, peper, Italiaanse keukenkruiden en bloem door elkaar. Doe het vlees erbij en schud alles zolang, tot het vlees aan alle kanten is omgeven met een bloemlaagje. Verhit de boter en wacht tot het schuim begint weg te trekken. Bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Voeg de schoongemaakte champignons toe en laat deze 2 minuten meebakken. Voeg de bouillon, onder voortdurend roeren, toe. Laat alles 12 a 15 minuten zachtjes pruttelen. Roer de eierdooiers en de slagroom los. Voeg 3 a 4 eetlepels hete ragout toe en roer het mengsel daarna door de ragout. Neem direct daarna de pan van de warmtebron en voeg limoen- of citroensap en peterselie toe.

Italiaanse Kalfsragout Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept