Wildpate Met Uienmarmelade

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 80?C. Bekleed de patevorm met het spek, vul met het vleesmengsel en druk het goed aan. Dek af met het overhangende spek. Zet de vorm circa 1? uur in de voorverwarmde oven. Laat de pate afkoelen en stort op een platte schaal. Dep het uitlopende vocht op met keukenpapier. Serveer de pate met de uienmarmelade.

Wildpate Met Uienmarmelade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met uienmarmelade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Open sandwich met eendenborst en rode-uienmarmelade
20 min
Bekijk recept
Kippenleverpaté
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur
5 min
Bekijk recept