Wild Zwijnragout

8
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig en was de groenten voor de marinade. Snijd ze in grote stukken en voeg ze samen met de kruiden bij de wijn. Marineer hierin het stoofvlees gedurende 5 uur. Droog de stukjes vlees af en bruin ze in de hete boter. Kruid met peper en zout. Voeg de fijngesneden uien bij en laat gaar stoven in een weinig marinadevocht. Schil en was de knolselderij en snijd hem in blokjes. Voeg de knolselderij 20 minuten voor het einde van de stooftijd bij het vlees. Werk de saus af met een weinig rode portwijn, de kastanjepuree en de room.

Wild Zwijnragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout Met Rode Wijn
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met rode wijn
0 min
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept