Tomaten-uischoteltje

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter een kleine ovenvaste schaal en leg op de bodem hiervan de helft van de sneetjes brood. Vul de tussenruimtes tussen het brood op met wat paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de kleingesneden uien goudbruin. Bedek de sneetjes brood in de schaal met de helft van de gefruite uien. Verdeel de plakjes tomaat over de uien en bestrooi iedere laag tomaat met wat zout, peper en oregano. Leg de rest van de uien op de tomaten en bedek het geheel met de overgebleven sneetjes brood. Klop het ei los met de melk en schenk het mengsel over het gerecht. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Plaats de schaal in een op 200 graden voorverwarmde oven en laat het gerecht in 30 minuten door en door warm worden en een mooi bruin korstje krijgen.

Tomaten-uischoteltje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-Uischoteltje
30-60 min -
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept