Tagliatelle Met Broccoli, Paddestoelen En Feta

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Borstel de kastanjechampignons en snijd ze in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken en hak deze fijn. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de broccoli, de kastanjechampignons, de ansjovis en 2 geperste teentjes knoflook. Voeg versgemalen zwarte peper toe. Schep de tagliatelle en de in blokjes gesneden feta erdoor. Serveer het gerecht bestrooid met versgehakte peterselie.

Tagliatelle Met Broccoli, Paddestoelen En Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept