Waterkerssalade Met Kernhemse Kaas

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kijk de waterkers na op ongerechtigheden. Verwijder lelijke blaadjes en neem ook een groot deel van de stelen weg. Spoel de waterkers enkele malen in ruim koud water. Maak de waterkers daarna droog. Verwijder de korsten van de kaas. Snijd de kaas in piepkleine blokjes. Breek de walnoten in kleine stukjes. Voeg zout en peper aan het citroensap toe. Blijf zo lang roeren tot het zout is opgelost. Klop daarna de olie erdoor. Haal de waterkers door de dressing. Laat ze even boven de kom met de dressing uitlekken. Verdeel de waterkers als bedjes over de bordjes. Roer de vermout en mosterd door de resterende dressing. Schep de kaasblokjes erdoor en leg ze op de saladebedjes. Strooi de walnoten erover.

Waterkerssalade Met Kernhemse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept