Zalm-palingrolletjes

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Paling doe je in de keukenmachine samen met peper en zout en 1/8 ltr slagroom.Dit laat je malen totdat het een mousse is. De gefileerde zalmplakjes leg je dakpansgewijs op een vel alluminium folie.Daarna kun je de mousse over de zalmplakjes verdelen in het midden en oprollen tot een grote rol.alluminiumfolie eromheen laten en even in de diepvries laten opstijven zodat hij wat makkelijker te snijden is in plakjes.Je kunt het ook voor maken en gewoon in de diepvries laten maar als je hem moet gebruiken wel eerst een uurtje of 2 van te voren uitpakken.Snijden als het nog iets bevroren is.

Zalm-palingrolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm-Palingrolletjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Palingrolletjes Met Bieslookcrème
20-30 min -
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept