Irak: Spinazie Met Linzen En Gehakt

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie verwarmen in een ruime koekenpan. Het gehakt hierin lichtbruin bakken, kruimelig houden met een vork. Uiensnippers meebakken tot ze zacht zijn. Peper en zout erover. Uit de pan nemen en op een bord leggen.De gewassen spinazie met aanhangend water in dezelfde pan onder een deksel laten slinken. In een vergiet laten uitlekken. Grof hakken en vermengen met grof gesneden dille, koriander en bosuitje.Het gehakt op een bergje terugleggen in de pan, de spinazie eromheen en daaromheen de linzen, met ten slotte de stukjes tomaat tegen de buitenrand. Deksel op de pan en nog even doorwarmen.

Irak: Spinazie Met Linzen En Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktballen In Yoghurtsaus Uit Irak
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Irak: Aardappelballetjes Uit Mosoel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eieren Met Yoghurt Uit Irak
30-60 min -
Bekijk recept
Irak: Dadel Halva
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept