Mini Rosti Met Zalm

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de aardappels met de hand of in een keukenmixer op een grove rasp.Snijd de meeste bieslook en de peterselie fijn. Meng 2/3 hiervan met de aardappels en voeg daarbij langzaam ei en kruiden toe. Smelt de boter in een pan en doe 1 eetlepel van het mengsel erbij. Bak de rostis aan weerszijden op een matig vuur tot ze goudbruin zijn. Meng de craime fraiche met de rest van de gehakte peterselie en bieslook. Houd een paar sprietjes bieslook apart voor het garneren.

Mini Rosti Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept