Koude Lasagne Met Caponata En Zoetzuur Van Tomaat

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de passata, azijn en suiker in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat inkoken. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Roer er de olijfolie door. Voeg de helft van de dressing toe aan de caponata. Steek 12 cirkels uit de lasagnevellen. Kook ze beetgaar in gezouten water en laat uitlekken. Bestrijk met olijfolie en laat afkoelen.

Koude Lasagne Met Caponata En Zoetzuur Van Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept