Krab Kaassouflee

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een roux van boter en bloem en roer er geleidelijk de melk door tot een dikke gebonden saus is ontstan, klop de eierdooiers los met een snufje zout en en mespunt cayennepeper, roer de eierdooiers, de krab en de kaas door de saus, klop de eiwitten heel stijf en spatel deze door de saus, doe de saus in een ingevette ovenschotel en bak de soufle in 30 min. in een matig warme oven op 190 graden, zorg voor een warme keuken bij het er uit halen.

Krab Kaassouflee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept