Zalmlasagne Met Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in. Bedek de bodem met lasagne. Bedek de lasagne met een laag bechamelsaus, venkelreepjes en zalm. Bestrooi deze met peper en (weinig) zout. Bedek dit met een laag lasagne. Ga door tot alles op is. Eindig met een laag pasta met de laatste bechamelsaus. Giet de visbouillon in de schaal en bestrooi het geheel met kaas (en eventueel wat klontjes boter). Bak de lasagna ca. 30 min in een voorverwarmde oven op 200?C tot de bovenlaag goudbruin en knapperig is.

Zalmlasagne Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zalmlasagne
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met zuurkool
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept