Gevuld Brood Italia

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd een kapje van de bovenkant van het broodje (niet weggooien). Hol het brood uit (gebruik dit eventueel voor bruschetta?s) en smeer de binnenkant in met olijfolie en italiaanse kruiden. Bouw nu de vulling op. Begin met plakken courgette, dan plakken tomaat en dan plakken mozzarella en sluit af met basilicum. Blijf stapelen totdat het brood net iets te vol zit. Sprenkel tussen de lagen iedere keer een paar druppels olijfolie. Zet bovenop de vulling iets zwaars en zet het geheel in de koelkast om de smaken goed in te laten werken. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220graden. In ieder geval totdat alles goed heet is (even voelen met een pin in de vulling).

Gevuld Brood Italia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept