Spaghetti A La Bolognese

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui en de tenen knoflook. Maak de worteltjes en de bleekselderij schoon en snijd ze in kleine blokjes. Verhit de margarine in een braadpan tot het schuim weg trekt. Bak de spekreepjes ca. 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend op matig hoog vuur in ca. 5 minuten rul. Schep de ui, knoflook, wortel en bleekselderij erdoor en bak alles nog ca. 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze ca. 1 minuut mee. Voeg de wijn, bouillon en Italiaanse kruiden toe en breng het gehaktmengsel al roerende aan de kook. Laat de saus ca. 30-45 minuten heel zachtjes (op een vlamverdeler) sudderen. kook de spaghetti volgens aanwijzing.

Spaghetti A La Bolognese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept