Kippenragout Met Appel

1
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het schaafsel in een droge koekenpan laten bruinen. Bewaren. De olie verhitten in de koekenpan. De kip hierin bruinen, de fijngesneden prei even laten meebakken, alles bestrooien met de kruiden, peper en zout. De ssaffraan fijwrijven in een vijzel, scheutje water erbij doen en in de pan schenken. Een kwartiertje stoven onder deksel. De appel in blokjes snijden en 10 minuten laten meedoen. De ontpitte olijven erover strooien en tenslotte het amandelschaafsel en de fijngeknipte munt.

Kippenragout Met Appel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept