Romige Kip-kerrie Met Mangochutney

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in stukjes van ca. 2 cm en wentel die door de kerriepoeder. Snipper de gepelde ui. Snijd de schoongemaakte bleekselderij in smalle boogjes. Snijd de grotere stukken in de mangochutney kleiner. Verhit de olie in een wok en roerbak de stukjes kip rondom lichtbruin. Bestrooi de stukjes kip met zout en peper. Voeg de ui en bleekselderij toe en roerbak het geheel nog ca. 3 minuten. Roer de chutney, het citroensap en de creme fraiche door het kipmengsel en breng het geheel aan de kook. Laat het gerecht zachtjes ca. 4 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Lekker met gebakken rijst en broccoli.

Romige Kip-kerrie Met Mangochutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept