Gestoomde Mosselen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het kookvocht aan de kook,voeg de room en de blaadjes waterkers toe.Kook dit alles terwijl u af en toe roert gedurende 4 min. Schenk het mengsel in de keukenmachine en mix het tot een puree.Giet het mengsel door een fijne zeef in een schone pan. en verdun de saus met een beetje water als hij te dik is geworden.Zet de pan op het vuur en laat de saus pruttelen.Klop de boter erdoor en voeg een scheutje citroensap en naar smaak peper en zout toe.Verdeel de mosselen over grote kommen en schenk de saus erover.Breng op smaak met wat zwarte peper en serveer direct.

Gestoomde Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept