In koekenpan 3 el olie verhitten en sjalot met 1 teentje knoflook 30 sec. fruiten Paddestoelen toevoegen en op hoog vur meebakken Op smaak brengen met zout en peper Paddestoelen in zeef laten uitlekken, vocht opvangen Rest van de eidooiers met paddestoelenvocht losroeren Bloem in 125 ml slagroom loskloppen en goed mengen met de losgeklopte eieren met paddestoelenvocht Paddestoelen over taartvormpjes verdelen en roommengsel erop schenken Taartjes in het midden van de oven in ca. 20 miuten gaarbakken Peterselie grof hakken Kwart van peterselieblad achterhouden voor de garnering, rest in kom overgieten met kokend water en na 15 seconden in zeef met koud water afspoelen en goed laten utlekken (= blancheren) In koekenpan gehakte peterseliesteeltjes met rest van de knoflook in 1 el olie 1 min. zachtjes bakken Fond erbij schenken en op hoog vuur tot eenderde inkoken Rest van de slagroom erdoor roeren en saus nog 3 min. laten inkoken Peterselieblad goed droogdeppen, fijnhakken en door roomsaus roeren Taartjes voorzichtig uit de vorm nemen en 1 min. op rooster laten uitdampen Taartjes op bord leggen Peterseliesaus met garde schuimig kloppen en rondom taartjes schenken Taartjes met achtergehouden peterselie bestrooien Eventueel nog garneren met enkele gebakken paddestoelen, plukje friseesla en rucola