Zalm

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De fruitcocktail goed uit laten lekken. Enkele kersen en druiven apart houden voor de garnering. De buitenste blaadjes van de witlofstronkjes afhalen (3 blaadjes per persoon). Van olie, azijn en fijngehakte bieslook een dressing maken. Peper en zout naar smaak toevoegen. In elk blaadjes een theelepel dressing doen. De repen zalm in de ′bootjes′ leggen. Het fruit erin verdelen en de randen van de zalm er omheen plooien. Tot slot garneren met kersen, druiven en sprietjes bieslook.

Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept