Mosselen In Pittige Saus

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de mosselen, verwijder schelpen die kapot zijn of die open blijven staan. Leg het citroengras, de tomatenblokjes, 3 dl water, knoflook, ui, gember, Spaanse peper, vissaus en de suiker in een ruime pan met dikke bodem en laat het zachtjes circa 10 min. trekken. Verdeel de saus over 2 grote pannen en verdeel de mosselen erover. Kook de mosselen met het deksel op de pannen gaar in 12-15 min. tot de schelpen openstaan. Verwijder schelpen die dicht blijven. Schep de mosselen met saus in diepe kommen of borden en geef er wat geroosterd brood bij. Garneer met de koriander.

Mosselen In Pittige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept