Zalmkroketten

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de boter en de bloem een blanke roux, waaraan u, steeds roerend, de visbouillon toevoegt, zodat een goed gebonden saus ontstaat. Neem de pan van het vuur en voeg room en witte wijn toe, 1 eetlepel van elk, vervolgens de losgeklopte eierdooier en zout, peper en citroensap naar smaak en ten slotte een beetje fijngeknipte peterselie. Als alles goed met elkaar vermengd is, roert u er de fijn verdeelde, van graten en velletjes gezuiverde, zalm er door. Laat de massa afkoelen, vorm er kroketten van en frituur deze, dubbel gepaneerd, in heet vet.

Zalmkroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Valentijnrecept Zalmkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkroketten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zalmkroketten
0 min
Bekijk recept

Valentijnrecept Zalmkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkroketten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zalmkroketten
0 min
Bekijk recept