Vleeskroketten

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een blanke roux van boter en bloem en roer er met het bruin van de jus, met heet water aangevuld tot 2 1/2 dl, een gebonden saus van, die u op smaak maakt met peper, zout, nootmuskaat. Meng het fijnverdeelde vlees er door en laat de massa afkoelen. Vorm er kroketten van, wentel die achtereenvolgens door paneermeel, losgeklopt ei, en opnieuw paneermeel en bak ze in heet frituurvet bruin en krokant.

Vleeskroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleeskroketten
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vleeskroketten
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
De vleeskroketten van familie Lieverse
180 min-
Bekijk recept
Vleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept

Vleeskroketten
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vleeskroketten
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
De vleeskroketten van familie Lieverse
180 min-
Bekijk recept
Vleeskroketten
30-60 min -
Bekijk recept