Geitenkaas-croutons

8
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De broodrondjes in heet olijfolie kort bakken, dan op een bakplaat zetten. Eerst de helft van de olijven erop verdelen, dan de geitenkaasplakjes. In de voorverwarmde oven 5 minuten gratineren tot kaas begint bruin te worden. Het bieslook wassen en de stelen halveren. De bieslook met de overige olijven op de croutons verdelen en meteen serveren.

Geitenkaas-croutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept