Gegratineerde Venkel

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de venkel schoon en snijd de gewassen groente in vieren. Kook de venkel in 15 minuten in water met zout bijna gaar. Leg de groente in een beboterde ovenvaste schaal en strooi er de kaas overheen. Leg daarop de klontjes boter. Zet de schotel op het rooster middenin de voorverwarmde oven en laat de kaas 10 minuten gratineren. Knip het gewassen venkelgroen fijn en bestrooi de schotel vlak voor het serveren hiermee.

Gegratineerde Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept