Garnalenspiesjes Met Tomatenknoflooksaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en peper heel even zachtjes aan. Leg de garnalenspiesjes in de pan en bak ze in 3-4 minuten zachtjes tot ze roze kleuren. Keer ze halverwege. Leg de spiesjes op een warme schaal en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de tomaten en sherry door het bakvet en verwarm het geheel tot een rulle, dikke saus ontstaat. Schep de peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de saus over de garnalenspiesjes. Serveer de spiesjes als tapas bij de borrel of als voorgerecht op een bedje van gemengde salade.

Garnalenspiesjes Met Tomatenknoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen Met Tomaten-knoflooksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus
20 - 30 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus
0 min
Bekijk recept

Citroengras-garnalensaté
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept