Peulen Gevuld Met Krab

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de ingredienten voor de vulling. Was de peulen en maak ze aan een kant open. Blancheer ze 1 minuut met 4 eetlepels koud water op hoog. Spoel ze af met koud water en dep ze droog. Vervolgens de vulling in een spuitzak doen en deze in de peulen spuiten. Schik ze op eenpersoonsschaaltjes en zet ze 30 seconden op hoog in de magnetron.

Peulen Gevuld Met Krab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept