Jacobsschelpen Uit Oostende

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de Sint Jakobsschelpen enkele minuten in een visfumet met witte wijn. Laat ze uitlekken en snijd ze in escalopes. Warm ook de garnalen in de visfumet. Snijd de champignons in schijven en pocheer ze enkele minuten in gezouten water.

Jacobsschelpen Uit Oostende is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissaus uit Oostende
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sliptong uit Oostende
0 min
Bekijk recept

Visbouillonfondue met venkel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jacobsschelpen
30-60 min -
Bekijk recept
Gepocheerde St. Jacobsschelpen Met Kerrieroom
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise Jacobsschelpen
20-30 min -
Bekijk recept