Kabeljauw Quenelles Met Nantuasaus

0
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor kabeljauw in te pocheren: water met visbouillon, opzetten, onder kookpunt quenelles draaien en ? 5 minuten erin, saus: wortel, ui en garnalen, sueren (bakken), flamberen met cognac, bloem erbij, tomatenpuree erbij, alle vloeibare stoffen erbij, zachtjes laten doorkoken, passeren, door een dunne zeef, warm houden

Kabeljauw Quenelles Met Nantuasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nantuasaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nantuasaus
0 min
Bekijk recept
Asperges Divette
Bekijk recept
Asperges Divette.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept