Toast Uit De Zee

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besprenkel de sneden brood met citroensap en rooster ze. Smelt 30 gram boter, voeg de bloem toe en laat die even mee bakken. Giet de melk en de room erbij, laat enkele minuten inkoken en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Klop de dooiers los en meng ze samen met de geraspte kaas door de saus. Bestrijk de boterhammen met de saus en beleg de toast met de mosselen, garnalen en zalm. Zet de toastjes ongeveer 10 minuten in een op 225? C voorverwarmde oven en versier ze met een olijf of een druif.

Toast Uit De Zee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde zoete aardappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept