Kabeljauw "Tapenade"

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de kabeljauw in ongeveer 5 minuten gaar in een bodempje water. Voeg de knoflook, ansjovis, olijven, kappertjes, olijfolie en peper naar smaak toe. Pureer het geheel in de keukenmachine of hak het fijn en wrijf het geheel, met de bolle kant van de lepel, in een kom tot een smeuige massa. Voeg wat paneermeel toe als het mengsel te dun wordt. Breng het geheel op smaak met citroen en eventueel nog wat peper & zout.

Kabeljauw "Tapenade" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept