Doe de paprika′s met de knoflook, azijn en suiker in een middelgrote steelpan. Breng de azijn aan de kook, leg het deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat de paprka′s zo′n 7 minuten sudderen. Roer er 1 eetlepel van de peterselie door en laat de paprika′s dan in het kooknat afkoelen. Doe de mosselen met 3 eetlepels water in een grote pan, leg het deksel op de pan en breng het water aan de kook. Laat de mosselen 3 tot 4 minuten stomen tot ze opengaan. Giet de mosselen af in een vergiet en gooi het nat en eventuele gesloten mosselen weg. Laat de mosselen afkoelen. Zet de parika′s en de mosselen minstens 30 minuten voor u gaat opdienen in de koelkast. Verdeel daarna de repen paprika over vier borden. Schep mosselen op de paprika en giet er het paprikanat over. Strooi er tot slot de rest van de pepterselie over en dien dan op.
Ingemaakte Paprika's Met Mosselen is een recept van Smulweb.nl