Zalmpate Met Pistachenoten

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de zalmfilet (220gram ) in stukken en doe deze in de keukenmachine draai er met het eiwit een gladde massa van haal hem er uit en zet hem in de koeling laat hem goed koelen onder tussen de noten fijn hakken en de parika in super kleine blokjes snijden haal nu de zalm massa uit de koeling spatel nu de room door de zalm massa beetje bij beetje breng het geheel op smaak met peper en zout vermeng nu de noten ,blokjes zalm en de paprika er door beboter nu een kleine cake vorm doe hier in de zalm massa dek het geheel af met alufolie zet de oven op 250 graden plaats nu de cake vorm in een bak met kokend water (au bain marie )plaats nu alles in de oven en bak dit ongeveer 20 min laat het geheel goed afkoelen snij hier nu mooie plakken van

Zalmpate Met Pistachenoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpate
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpate
0-10 min -
Bekijk recept
Zalmpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept