Gevulde Stoofpeertjes

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

stijd: circa 4 uur
Voorbereiding
stijd: circa 15 minutenHalveer de peren overlangs en haal met een bolletjessteker het klokhuis eruit. Maak de vulling door de pate te mengen met een scheutje slagroom en een scheutje cognac. Doe de vulling in een spuitzak met een kartelmondje en vul de peertjes met de pate. Zet het kapje er weer op. Schep eerst een beetje van het ingekookte vocht op het bord en zet hier de peertjes in. Reken op twee peertjes per persoon

Gevulde Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept