Rosbief Met Olijven En Rozemarijn

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de wok en laat hem uitbruisen. Voeg dan de olie toe. Leg als de olie heet genoeg is de rozemarijn erin zodat de olie wordt geparfumeerd. Roerbak de reepjes vlees in 2 minuten rondom bruin. Leg ze op het wokrooster of op een verwarmd bord en bak snel de sjalotjes met de knoflook lichtbruin en voeg hier de doperwtjes en olijf aan toe. Meng de creme fraiche en citroensap en rasp erdoor en laat het mengsel 4 minuten doorkoken. Leg het vlees in de saus en warm snel op.

Rosbief Met Olijven En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept